asiantuntijanneuvoja
Uutiset Blogi

4 suosituinta iPhone -sovellusta, joista muodin ystävät hurraavat

Nykyaikainen sivilisaatio on saapunut digitaaliseen aikaan ja kasvanut riippuvaiseksi sen tarjoamista tuotteista ja palveluista. Yhtä tällaista laitetta kutsutaan älypuhelimeksi ja iPhone on täydellinen esimerkki siitä! Käyttäjät voivat soittaa, lähettää pikaviestejä ja surffata arvokkaita resursseja käyttämällä nopeasti ja tehokkaasti! Muodin kaltaiset ihmiset tarvitsevat päivittäin päivityksiä viimeisimmistä muotiuutisista ja tuotepäivityksistä liikkeellä ollessasi. Ja yksi tavoista saada edellä mainittu on älypuhelimien näytöiltä – muutamalla yksinkertaisella pyyhkäisyllä ja napautuksella!

Jos olet kuin yksi yllä olevista, saatat haluta lukea lisää saadaksesi selville neljä uusinta iPhone -sovellusta, jotka ovat trendejä vuonna 2014!

Aiheuttaa

Tarvitsetko muotiapua päättääksesi, mitä pukeutua ja sopiiko se nykyisen sijaintisi säähän? Tämä muotisovellus on täynnä mahdollisuutta tarkistaa paikallinen sääennuste ja tarjoaa sopivimmat kokoelmat ja valokuvakuvat inspiroimaan OOTD -päivän asuasi. Suositukset ja ehdotukset voivat aluksi olla ylivoimaisia, mutta voit helposti rajata hakutuloksia kertomalla sovellukselle aiotun määränpään. Voit esimerkiksi kertoa, että olet menossa kuntosalille, menossa takaisin toimistoosi tai millaisia ​​kenkiä aiot käyttää koko päivän.

Covet

Käyttäjät ovat käyttäneet sovellusta ansaitakseen sovelluksen sisäisiä lippuja ja rahaa osallistumalla Covetin järjestämiin kilpailuihin. Yksilöt, joilla on tiukempi budjetti tietylle ostoksille, eivät todennäköisesti ole sidottuja rajoitetulla rahoituksella löytääkseen täydellisen istuvuuden. Kun he ovat keränneet huomattavan määrän sovelluksen sisäistä käteistä, he voivat todella käyttää sitä ostaakseen todellisia tuotteita, kuten kenkiä, käsilaukkuja, mekkoja, toppeja ja paljon muuta! Sinun on tehtävä hyvin yksinkertaista! Yhdessä kilpailussa sinua saatetaan pyytää äänestämään eri tyylisarjojen välillä päättääksesi, mikä on kuuma ja mikä ei – se on niin yksinkertaista!

Metsästys

Onko sinulla ongelmia tietyn kohteen etsimisessä? Älä hätäile! Lataa vain kuva tuotteesta, johon viittaat, niin toinen käyttäjä saattaa löytää sen, joka on myynnissä sinulle! Älä unohda seurata kohdetta, jos jokin kiinnittää huomiosi tai haluat tietää siitä enemmän. Koska käyttäjien vuorovaikutus ja läheisen neulotun yhteisön läsnäolo ovat osa sovelluksen rakennetta, voit käydä ystävällisiä keskusteluja samanhenkisten ihmisten kanssa, jotta käyttäjäkokemuksestasi tulee hauskempaa ja nautittavampaa! Sitä muodin ystävät haluavat – puhua asioista, joita he rakastavat!

Kuiskaus

Jotkut ihmiset rakastavat kysyä mielipiteitä ystäviltä ja ikäisiltä ennen kuin ostavat jotain. Ilman varsinaista sovelluksen latausta voit integroida tämän sovelluksen Facebook -tiliisi! Kun integrointi on valmis, voit vetää ja pudottaa kuvia suosikkikengistäsi Facebookin viesti -ikkunoihin ja aloittaa juttelemisen! Ei ole koskaan haittaa saada toisia mielipiteitä estääkseen valitettavan oston.

Comments are closed.