asiantuntijanneuvoja
Uutiset Blogi

5 helppokäyttöistä ilmaista valokuvien jakamisohjelmaa häämuistojen luomiseen

Hauskoja muistoja hauskasta ja ikimuistoisesta tapahtumasta – juuri sitä haluat varmasti sinä ja vieraasi muistavan hääpäivänne. Jokainen hetki tulee tallentaa kameraan ammattivalokuvaajien avustuksella. Lisäksi voit vangita kaikki muistot tästä merkittävästä tilaisuudesta helppokäyttöisten valokuvien jakosovellusten avulla, jotka voidaan ladata älypuhelimellasi. Tässä ovat parhaiten arvioidut sovellukset, jotka voit sisällyttää luetteloosi.

1. Keskiviikko

WedSocial on ollut yksi parhaiten arvostetuista häävalokuvien jakamisohjelmista, koska se määrittelee digitaalisen tarinankerronnan. Sen ominaisuudet sisältävät kaiken yksityiskohdista elämästäsi sulhasena ja morsiamena ja tosiasioihin suhteesi kukoistamisesta. Voit jopa käyttää tätä hauskaa sovellusta syöttääksesi vieraiden tiedot, joita vieraasi voivat käyttää myöhemmin löytääkseen ottelunsa. Tulet varmasti kiittämään paria tämän upean sovelluksen takana, joka mukauttaa hääjuhlasi.

2. Häät Snap

Tämä on jälleen yksi valokuvien jakosovellus, joka sisällytetään hääluetteloosi. Wedding Snap on valloittanut parien sydämet, jotka ovat yrittäneet käyttää niitä yksinkertaisesti siksi, että jokainen valokuva on otettu selkeämmässä, korkeammassa resoluutiossa, joka on valmis jaettavaksi sosiaalisen median alustoilla. Sovellus kokoaa myös hääkuvia online -albumin avulla, jota myöhemmin voivat tarkastella kaikki, jotka on merkitty tunnisteella tai joilla on oikeus katsella niitä.

3. Ke Pics

Tämä sovellus on toisaalta todella hauska vaihtoehto morsiammille, jotka haluavat työskennellä yksilöllisellä kojelaudalla, joka auttaa heitä syöttämään häätietonsa samalla ja antaa heille mahdollisuuden ladata kansikuvansa. Voit ladata rajoittamattoman määrän valokuvia tämän sovelluksen kautta, jota voi katsella myös rajoittamattoman ajan. Käytä Wed Picsin välittömiä push -ilmoituksia ja hämmästyt, kun huomaat, kuinka se on kerännyt hienoja ominaisuuksia eri sosiaalisen median sovelluksista yhdeksi.

4. Vieraskuvat

Tämän helpon valokuvien jakamissovelluksen avulla vieraat voivat käyttää hääpäiväsi ottamia kuvia. Sinun tarvitsee vain antaa vieraillesi tarvittavat tiedot, jotka auttavat heitä lataamaan nämä kuvat vaivattomasti. Voit käyttää tätä sovellusta kirjautumalla Facebook -tiliisi ja sieltä saat mahdollisuuden muokata valokuvia ja kopioida kaikki valokuvat, jotka haluat sisällyttää FB -tiliisi. Voit jopa yhdistää valitsemasi ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat tämän sovelluksen kautta ladattuihin kuviin. Sen mukana tulee myös vastaava Vieras laukaus -albumi, jonka avulla voit luoda albumin arvokkaimpia muistoja varten.

5. Hääjuhlat

Wedding Party on sovellus, joka määrittelee parhaiten hääsi hauskat hetket. Näiden sydäntä lämmittävien muistojen tallentamisen lisäksi voit käyttää tätä sovellusta myös mukautettujen tietokorttien lataamiseen ja tulostamiseen vieraspöydiesi päälle hääpäivänäsi. Siinä on myös vieraskirjaominaisuus, jonka avulla vieraat voivat jakaa tarinoita ja valokuvia tästä tilaisuudesta. Morsiamet rakastavat myös tätä sovellusta, koska se mahdollistaa synkronoinnin oman verkkosivuston kanssa, jos heillä on sellainen.

Comments are closed.