asiantuntijanneuvoja
Uutiset Blogi

Suosituimmat sovellukset, joita voit käyttää DIY -kattoikkunoiden asennuksessa

Kodin kunnostaminen, kuten kattoikkunoiden lisääminen, voi olla vaikeaa, varsinkin kun harkitset lukuisia muutoksia kotiin. Useimpien ihmisten tavoitteena tällaisessa tilanteessa on varmistaa, että prosessi suoritetaan tarkasti ja halvalla. Tähän on useita tapoja, joista yksi on erilaisten kodin kunnostussovellusten käyttö. Jotkut, joita sinun pitäisi harkita, ovat:

Unelmakoti

Joskus tällaisen projektin aloittamisen vaikein osa on selvittää, mitä tehdä. Joillakin ihmisillä voi olla paljon ideoita siitä, mitä he haluavat tehdä, mutta suurin osa tarvitsee yleensä apua tällä alalla. Dream Home -sovelluksella on helppo voittaa tämä este, koska sillä on paljon resursseja, joita voidaan käyttää inspiraationa kodin kunnostamiseen. Jos esimerkiksi et ole varma, minkä tyyppisen kattoikkunan haluat hankkia, voit käydä läpi joitain sovelluksen kuvia saadaksesi selville, mitä on saatavilla.

iHandy Carpenter

Kun asennat kattoikkunan, saatat olla kiinnostunut puusepäntyöstä itse. Tällaisissa tapauksissa tämän sovelluksen käyttö voi helpottaa työtäsi. Siinä on joukko työkaluja, mukaan lukien vesivaaka ja luistin, jotka varmistavat, että tekemäsi työ on tarkkaa ilman tarvetta ostaa tai vuokrata tällaisia ​​laitteita. Se on helppokäyttöinen ja sillä on selkeä käyttöliittymä.

Kipsilevylaskin

Joskus sinun on tehtävä muutamia muutoksia kipsilevyyn osana kunnostusprosessia. Valitettavasti tämä on prosessi, jonka tiedetään olevan tunnetusti monimutkainen. Tämän laskimen avulla voit selvittää, kuinka paljon kipsilevyä sinun on muutettava, kun teet esimerkiksi oviaukon tai ikkunan poistamisen tai osana kattoikkunan asennusta. Koska sovellus tekee kaikki laskelmat puolestasi, voit saada projektin valmiiksi nopeammin.

Yleismies DIY

Tämä sovellus on arvostettu pääasiassa siksi, että sillä on kaikki kodin kunnostamiseen tarvittavat työkalut. Tässä sovelluksessa on kaikki tarvitsemasi luettelo asioista, jotka sinun on ostettava kattoikkunoiden asennukseen, eri huoneiden mittojen mittaamiseen. Siinä on myös useita video -opetusohjelmia tavallisille DIY -projekteille, joiden avulla saat teknistä tietoa niiden tehokkaasta käsittelystä.

Kodin sisustussuunnittelija

Talon asettelun piirtäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tässä sovelluksessa on kaikki työkalut, joita tarvitset sen suorittamiseen nopeasti ja helposti, vaikka sinulla ei olisikaan teknisen piirustuksen taitoja. Voit myös käyttää sitä suunnitellaksesi mitä haluat tehdä remontin aikana.

inchCalc

Useimmat kodin kunnostustyöt vaativat paljon laskelmia, eikä kattoikkunan asentaminen ole poikkeus. Tämän sovelluksen avulla voit käsitellä ärsyttäviä jakeita, jotka hämmentävät jopa parhaat urakoitsijat.

Useimmat näistä sovelluksista ovat erittäin halpoja, mutta niistä on hyötyä kodin kunnostamisessa nopeammin ja halvemmalla kunnostusbudjetillesi.

Comments are closed.