asiantuntijanneuvoja
Uutiset Blogi

Top 4 Itsesäilytys- ja siirtosovellukset, jotka auttavat järjestämään seuraavan suuren muuton

Kun siirrät suuria määriä tavaroita paikasta toiseen, olet vaarassa menettää, menettää tai jopa rikkoa osan tavaroista. Se saattaa tuntua helpolta muistaa ja hoitaa muutamia kohteita, jotka on tallennettu yhteen laatikkoon; useiden laatikoiden osalta tästä tulee kuitenkin nopeasti ylivoimainen tehtävä. Loppujen lopuksi puhumme kymmenistä laatikoista, jotka on siirrettävä, tiivistettävä ja varastoitava sitten varastotilaan.

Onneksi nykypäivän tietotekniikan kehityksen vuoksi on olemassa useita mobiilisovelluksia ja -palveluita, jotka helpottavat siirtoa ja myöhempää tallennusta. Samoin kuin varaston pitäminen järjestyksessä ja käynnissä varastossa, näitä sovelluksia voidaan käyttää säilytysyksikön sisällön seurantaan, inventaarioon ja järjestämiseen. Sovellukset auttavat sinua tekemään muistiinpanoja tärkeistä asioista, luomaan ja skannaamaan viivakoodeja, jotka auttavat pitämään laatikot järjestyksessä, muistamaan, mihin ja mihin laatikoihin kohteet on tallennettu, ja lopuksi auttavat sinua seuraamaan suurta muutosta. Tässä on neljä itsevarastointi- ja siirtosovellusta, joiden avulla yrität tehdä muutoksestasi mahdollisimman vaivatonta.

1. Evernote

Sovellus auttaa seuraamaan tallennusyksikön eri laatikoihin tallennettuja kohteita. Sen avulla on helppo järjestää esineitä käytettävissä olevaan tilaan. Sovellus on suunniteltu toimimaan tablettien, matkapuhelimien ja tietokoneiden kanssa, ja sitä voidaan käyttää useammassa kuin yhdessä sovelluksessa, jossa kohteet liikkuvat ja tallennetaan. Tämä vain lisää sen houkuttelevuutta käyttäjiin. Voit esimerkiksi ottaa kuvia ja tehdä muistiinpanoja laatikoissa olevista kohteista ennen siirtoa ja sen jälkeen tai jotka on tallennettu tallennusyksikköön. Mikä parasta, sinulla on pääsy tietoihin etäyhteydellä missä tahansa ja voit jakaa sen muiden ihmisten kanssa, jotka saattavat vaatia pääsyä. Ja koska kaikki nämä tiedot on tallennettu digitaalisesti, sinun ei tarvitse säilyttää paperin kopiota sisällöstä.

2. Tallennuslaskin

Tämä on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voidaan määrittää tallennusyksikön oikea koko. Ei vain tämä, sovellus on myös hyödyllinen varastonpitovaatimuksissa. Aloita syöttämällä tallennettavat tiedot ja sovellus määrittää yksikön koon oikein. Oletetaan esimerkiksi, että haluat säilyttää yhden parivuodekaapin ja kolme queen -size -vuodetta. Kun olet syöttänyt nämä tiedot, sovellus laskee heti tarvittavan kuutiometrin ja kaapin koko.

3. SmartStop

Tämä sovellus auttaa järjestämään ja inventoimaan kohteita tallennusyksikössä. Sen avulla käyttäjä voi seurata kaikkia säilytysyksikköön tallennettuja arvoesineitä. Tämä tehdään skannaamalla valmiiksi luodut QR-koodit sisällöstä, mikä helpottaa tietyn säilytyslokeron sisällön seurantaa.

4. Muuttopäivä

Tämä sovellus auttaa säilyttämään tallennusyksikön siirron aikana, mikä helpottaa siirtoa kaikille asianomaisille. Varastonseurannan tavoin käyttäjällä on mahdollisuus luoda tarroja ja viivakoodeja Moving Day -sovelluksella. Ei vain tämä, sovellus voi auttaa luomaan luettelon ja luettelon siitä, mitä mihin laatikoihin on tallennettu. Mikä parasta, sovelluksessa on useita hyödyllisiä pakkaustemppuja ja vinkkejä rauhallisuuden ylläpitämiseen suurena päivänä.

Comments are closed.